Om Blue Oak

Hos Blue Oak tror vi på langsigtede partnerskaber med vores kunder, der er bygget på personlig tillid, og ikke kun tal. Vi brænder for at skabe resultater og opnå succes gennem hårdt arbejde og passion for det vi laver.
Blue Oak er godkendt i hele EU til at formidle forsikringsløsninger

Mission & vision

Blue Oak stræber efter at levere innovative kvalitets-produkter og den bedst mulige kundeservice med henblik på at blive markedsførende indenfor forsikring. Ved at kombinere et bredt kendskab til forsikringsbranchen og have fokus på kundetilfredshed, tilbyder vi ingen ”quick fixes”, men kun velovervejede, optimale løsninger for vores kunder.

I Blue Oak stiler vi efter at udfordre status quo, og er altid på udkig efter en bedre og smidigere måde at gøre tingene på. Vi tilstræber fleksibilitet og en kort beslutningsproces, der hele tiden har kundens behov for øje. Vi tror på hæderlige forretningsprincipper og fairplay bundet op på gensidig respekt uden unødigt bureaukrati. Omtanke og ansvarlighed over for vores kunder er for os altafgørende.

Vi er mere end blot en udbyder af forsikring. Vi ønsker at være en strategisk samarbejdspartner.

online-storage
online-storage

Compliance

Blue Oak er godkendt af det Danske Finanstilsyn, at Blue Oak  er godkendt til at udøve grænseoverskridende tjenesteydel­ser i medfør af § 19,stk. 2, i lov om forsikringsformidling (LBK nr 378 af 02/04/2020).

Medmindre det er forbudt ved lov, kan vi modtage provision baseret på aftaler, der et forhandlet af firmaer, som vi efterfølgende har opkøbt, eller når vi fungerer som forsikringsformidler for et andet forsikringsselskab. Der gælder desuden andre regler udenfor Danmark. Vi kan på forespørgsel oplyse nærmere herom.

Vores internationale serviceydelser er rettet mod forståelsen af kundens virksomhed, branche og individuelle behov. Vores anbefalinger og løsninger er altid baseret på, hvad der er i kundens interesse.

Vi er mere end blot en udbyder af forsikring. Vi ønsker at være en strategisk samarbejdspartner.

Management

Erik Bring
CEO

Mobil: +45 22 15 14 24

ebr@blueoak.dk